De Grenslaupers maakten kilometers in Nederwetten en Stramproy

Print
De Grenslaupers maakten kilometers in Nederwetten en Stramproy

Kilometers maken bij de Grenslaup Vosseven. Afbeelding: Jos Smeets

Stramproy / Laar / Weert / Altweerterheide / Tungelroy / Swartbroek -

Waar in het vorige weekend geen Grenslauper ergens voor een wedstrijd te vinden was, gebeurde dat afgelopen weekend dubbelop.

In Nederwetten was op zaterdag 16 maart een wedstrijd over 10 en 15 km. Hans en Helmi Truijen vonden dat een mooie kans om een test af te leggen voor wat er nog komen gaat op hardloopgebied (Venloop, Roermond City Run en meer). Deze loop voerde over één grote ronde van 10 km en voor de 15 km deelnemers over hetzelfde parcours, maar met een lus van ongeveer 2,5 km extra die twee keer gelopen moest worden. Helmi tekende een tijd op van 1:27:56 en Hans 1:03:38.

Op zondag 17 maart was de Grenslaup Vosseven, aflevering 47. Een redelijk nat, maar goed beloopbaar parcours met op enkele plekken hindernissen van natuurlijke aard door omgewaaide bomen van de storm van het weekend eerder. Zestien Grenslaupers hier aan de start. Geen toptijden.

Michel Hoeken nam aan het Teutenbosloop Criterium in Hechtel-Eksel in België deel: 12 km in ruin 1 uur en 14 minuten.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen