Verrassende Veentocht vanaf Buitencentrum De Pelen

Print
Verrassende Veentocht vanaf Buitencentrum De Pelen

Ontdek de mooiste plekjes van De Groote Peel. Afbeelding: Marijke Vaes-Schroën | Staatsbosbeheer

Ospel -

Staatsbosbeheer houdt elke maand een Verrassende Veentocht in Nationaal Park De Groote Peel. Tijdens deze excursie ontdekken deelnemers de mooiste plekjes van dit hoogveengebied. De Peelgids die de excursie begeleidt heeft een route van 8 kilometer uitgestippeld. De Veentocht van zondag 31 maart start om 13.00 uur bij de balie van Buitencentrum De Pelen, aan de Moosdijk 15 in Ospel.

Deelname aan de Verrassende Veentocht kost elf euro, inclusief koffie en vlaai in de Peelboerderij na afloop. Reserveren kan hier. Voor of na afloop van de excursie kan men een kijkje nemen in de winkel van het Buitencentrum. Hier zijn boeken, streekproducten en souvenirs te vinden.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen