Fans Wout Poels naar Muur van Huy

Print
Fans Wout Poels naar Muur van Huy

Fans kunnen Wout Poels aanmoedigen vanaf de Muur van Huy. Afbeelding: ERMINDO ARMINO

Blitterswijck -

Fans van Wout Poels kunnen woensdag 24 april meereizen naar de Waalse Pijl in België. Om precies te zijn naar de etappe die die dag eindigt op de Muur van Huy.

De busreis is georganiseerd door de fanclub van Wout Poels (SKY). Het bijzondere van deze finishplaats is dat zowel de dames als heren enkele keren passeren voordat de echte finale begint. Wout Poels heeft aangekondigd weer zin te hebben om zich tijdens de Waals Pijl te meten met de sterksten uit het peloton. De bus vertrek die woensdag om 8.30 uur op het dorpsplein voor de kerk in Blitterswijck. De finale wordt verwacht rond 16.00 uur. De terugreis is gepland rond 17.30 uur. Fans die deze trip en de sfeer op de Muur van Huy willen mee beleven, kunnen zich opgeven via de mail (www.woutpoels.nl) onder fanclub en betaling van € 12,50.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen