Woningoverval Kessel in Opsporing Verzocht

Print
Woningoverval Kessel in Opsporing Verzocht

Afbeelding: Track ‘88

Kessel -

De politie vraagt dinsdagavond in het televisieprogramma Opsporing Verzocht aandacht voor een woningoverval vorig jaar oktober in Kessel.

Twee mannen vielen rond 03.00 uur in de ochtend van 1 oktober 2018 een woning aan de Baarloseweg binnen. Ze bedreigden de bewoners met een steekwapen en beroofden hen van een fors geldbedrag. Ze wisten vermoedelijk in een auto te ontkomen.

Bewakingsbeelden

De daders zijn nog niet opgepakt. Met het tonen van onder meer bewakingsbeelden en enkele specifieke vragen aan het publiek hoopt de politie meer duidelijkheid te krijgen over de zaak.

Van de twee daders is een signalement bekend. Het gaat om twee blanke mannen van tussen de 25 en 30 jaar. Ze droegen ten tijde van de overval capuchons en handschoenen. Een van hen had een slank en de ander een gezet postuur.

Later

Opsporing Verzocht wordt dinsdagavond later uitgezonden in verband met de programmering rond de verkiezingen en is 22.05 uur te zien op NPO1. De herhaling is woensdag te zien rond 11.40 uur op NPO2.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen