Bedrijvenronde Venray ziet aantal deelnemers verdubbelen

Print
Bedrijvenronde Venray ziet aantal deelnemers verdubbelen

De Bedrijvenronde Venray heeft zich voor de tweede editie verdubbeld naar tien deelnemers. Afbeelding: Junior Kamer Venray

Venray / Oostrum / Oirlo / Leunen / Castenray / Heide / Ysselsteyn / Geijsteren / Veulen / Merselo / Vredepeel / Smakt / Wanssum / Blitterswijck -

Op initiatief van de Junior Kamer Venray zetten tien bedrijven in de regio Venray op zondag 14 april hun deuren open voor bezoekers tijdens de tweede Bedrijvenronde Venray. Dat is een verdubbeling ten opzichte van de eerste editie in 2018. Het evenement wordt om 10.00 uur officieel geopend bij Aandachttrekkers aan De Hulst 20 in Venray.

De eerste editie vorig jaar bracht volgens de Junior Kamer Venray een paar duizend mensen op de been. Dit jaar openen tien bedrijven in verschillende branches hun deuren, te weten de Gezondste Regio 2025, Inther, Aandachttrekkers, Hout en Vorm, Fysiotherapie Buitenlust, Elektro van Goch, Goemans Uitvaartzorg, Martin Cuypers, Melkveebedrijf Custers Keursten en het gemeentehuis in Venray. Thema van de dag is Vitaliteit. De bedrijven zijn van 11.00 tot 16.00 uur gratis te bezoeken via een fietsroute. Er worden verschillende activiteiten georganiseerd waar iedereen aan deel kan nemen. Tevens wordt het reilen en zeilen binnen de bedrijven uitgelegd en getoond.

Junior Kamer Venray is een jonge ondernemende vriendenclub met leden tot 40 jaar, die zich inzetten voor projecten in de gemeente Venray. De opbrengst van de Bedrijvenronde Venray gaat naar een van de toekomstige projecten van de Junior Kamer. Eerder gerealiseerde projecten zijn het Logeerhuis Kapstok, speeltuin ’t Speelvlak te Vlakwater en Stichting Hard voor Hart.