Badmintonclubs Gronsveld en Maastricht houden ‘experience badminton’

Print
Badmintonclubs Gronsveld en Maastricht houden ‘experience badminton’

Afbeelding: Getty Images/iStockphoto

Gronsveld / Maastricht -

Op zaterdag 13 april houden badmintonclubs Gronsveld, Rally en Space Shuttle in samenwerking met de Maastrichtse Gehandicapten Sportvereniging, Gehandicapten Sportvereniging Heuvelland en Badminton Nederland het badminton evenement ‘experience badminton’.

Tijdens deze ‘experience badminton’ willen de clubs hun geliefde sport onder de aandacht brengen en de samenwerking tussen alle verenigingen stimuleren. Tijdens de dag worden er diverse demonstraties, clinics en introductielessen gegeven. Ook is er een gezelligheidstoernooi en een markt met informatie, advies en materiaal. Ook is het mogelijk om eredivisie speelster Dorien Lups in actie te zien en tegen haar te spelen. Het badminton evenement wordt geopend door wethouder Bert Jongen van sport van de gemeente Maastricht.

Het badminton evenement begint om 10.00 uur en duurt tot 17.00 uur in sporthal de Geusselt gelegen aan de Olympiaweg in Maastricht. Deelname is gratis, aanmelden is niet nodig, maar voor sommige onderdelen wel gewenst. Meer informatie op: www.experiencebadminton.nl.