Een veteraan vertelt: Luitenant-kolonel b.d. der Genie Hans Bus

Print
Een veteraan vertelt: Luitenant-kolonel b.d. der Genie Hans Bus

Luitenant-kolonel b.d. Hans Bus.

Roermond / Merum / Swalmen / Asenray / Boukoul / Einde / Herten / Ool / Asselt / Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen -

Luitenant kolonel b.d. Hans Bus houdt op vrijdag 29 maart een lezing in het kader van de lezingencyclus ‘Een Veteraan Vertelt’. Deze bijeenkomst, georganiseerd door de Bond van Wapenbroeders afdeling Roermond en Venlo, vindt plaats in het Generaal Spoorpaviljoen in het Nationaal Herdenkingspark bij kasteeltje Hattem in Roermond.

Luitenant kolonel b.d. Hans Bus deelt in zijn presentatie zijn ervaringen over en de gevolgen van zijn uitzending als pelotonscommandant in Libanon (UNIFIL) en als liasion officier in Bosnië (UNPROFOR).

De lezing begint om 19.00 uur. Het paviljoen is open vanaf 18.30 uur. Iedere geïnteresseerde is welkom. Gezien de beperkte plaatsruimte in het paviljoen is aanmelden gewenst. Dit kan via bvw.afd.roermond@gmail.com of telefonisch via 06 5206 2326, onder vermelding van het aantal personen. Zie voor meer informatie de website.

Van de lezingen worden vaak opnames/foto’s gemaakt voor de website. Deelnemers aan dit evenement worden aldus geacht akkoord te gaan met het maken én gebruiken van beeldmateriaal voor de website.

Volg nieuws uit jouw gemeente via Facebook

De Limburger heeft voor alle 31 gemeenten een eigen Facebookgroep met het laatste plaatselijke nieuws.

> Neem een kijkje