Toneelvereniging Applaus presenteert Mutsen

Print
Toneelvereniging Applaus presenteert Mutsen
Thorn -

Toneelvereniging Applaus brengt in vier voorstellingen het blijspel Mutsen van Christa Warmerdam op de planken. De opvoeringen zijn op 29, 30 en 31 maart en op 5, 6 en 7 april om 20.00 uur, alsmede op de zondagen 31 maart en 7 april om 14.30 uur in La Ville Blanche in Thorn.

Mutsen gaat over het jaarlijkse zussenweekendje - lekker een paar dagen met z’n allen gezellig uit eten, kletsen, lachen en herinneringen ophalen. Het uitje ontvouwt zich echter al gauw als een activiteit vol verrassingen en onthullingen van langbewaarde geheimen.

Kaartjes van deze voorstelling van Toneelvereniging Applaus zijn voor 9,50 euro verkrijgbaar via kaartjes@applausthorn.nl.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen