Lenteconcert mannenkoren met Musikverein Taben Rodt

Print
Lenteconcert mannenkoren met Musikverein Taben Rodt

Musikverein 1903 Taben-Rodt. Afbeelding: Mannenkoor David

Simpelveld / Bocholtz / Huls -

Simpelvelds Mannenkoor David houdt zaterdag 6 april om 19.30 uur in de H. Remigiuskerk samen met Mannenkoor Lauwerkrans uit Mechelen een voorjaarsconcert.

Het repertoire is vrolijke en lichte klassieke muziek. Beide koren staan onder leiding van dirigent Jean Lardinois. Aan de piano neemt Marcel Konieczny plaats.

Contacten

Gastgezelschap is Musikverein 1903 Taben-Rodt, genoemd naar het hooggelegen toeristendorpje Taben-Rodt in Rijnland Palts, niet ver van Saarburg. De contacten met deze harmonie zijn ontstaan door een lid van David die daar met zijn echtgenote al vele jaren hun vakantie doorbrengen. Tijdens een concertreis in 2016 naar Saarburg, heeft David samen met leden van Lauwerkrans in Taben-Rodt een concert gegeven. Op deze wijze zijn over en weer de contacten gelegd. De harmonie van Taben-Rodt staat onder leiding van dirigent Klaus-Thomas Massem.

De entree bedraagt een vrije gave. Na afloop van het concert is een gezellig samenzijn in de zaal van Partycentrum Oud Zumpelveld, aan de Irmstraat 23. Ook alle bezoekers van het concert zijn hierbij uitgenodigd.

Volg nieuws uit jouw gemeente via Facebook

De Limburger heeft voor alle 31 gemeenten een eigen Facebookgroep met het laatste plaatselijke nieuws.

> Neem een kijkje