Showbizz-rubriek

Louisa en Rowan schitteren in TV Kantine en zwaar geblesseerde Jerold Promes krijgt ongekend veel steun

Print
Louisa en Rowan schitteren in TV Kantine en zwaar geblesseerde Jerold Promes krijgt ongekend veel steun

Carlo Boszhard als Louisa en Irene Moors als Rowan. In maart is het transgenderkoppel te zien in de TV Kantine. Afbeelding: Facebook Louisa Janssen

Benieuwd naar interessante weetjes over bekende Limburgers? In deze showbizz-rubriek struint De Limburger het internet af voor de leukste, gekste en opvallendste berichten op social media van bekende Limburgers. Voilà: showbizznieuws van eigen bodem, speciaal voor jou.

Het bekende Venlose transgenderkoppel Louisa en Rowan gaat als een speer. Het duo gaf al gas in De Slechtste Chauffeur van Nederland en is momenteel bezig met opnames met een nieuwe serie op TLC waarin de transitie van Rowan centraal staat. Daarnaast verschijnen ze ook nog eens in de TV Kantine, een humoristisch programma waarin Irene Moors en Carlo Boszhard bekende Nederlanders imiteren en 'belachelijk' maken. Ga jij 30 maart kijken naar het bekendste transgenderkoppel van Nederland?

Rapper Sjors, wie kent hem niet? Hij 'brak ooit door' toen hij meermaals in een item van Man Bijt Hond verscheen. Jaren later timmerde hij niet meer alleen aan de weg als rapper, maar ook als pornoacteur. Op Instagram plaatste hij de volgende foto. Wat vindt hij precies mooi? De foto? De achtergrond? Of zichzelf? Een beetje zelfspot moet kunnen, toch?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A beautyfull Picture??

Een bericht gedeeld door Rapper Sjors (@rappersjors1) op

De Venlose actrice Lotte Verbeek neemt afscheid van de Big Apple. Wat zou zij er gedaan hebben? Was ze op vakantie in New York of komt er een nieuwe film uit? Weet jij het antwoord? 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

So long New York ?? you were a delight ??

Een bericht gedeeld door lotteverbeek (@lotteverbeek) op

VVV'er Jerold Promes is een rasechte Amsterdammer, maar is na al die jaren die hij bij VVV speelt geïntegreerd in de Venlose samenleving. In februari, tijdens de thuiswedstrijd tegen Heracles, vielen er duidelijk tranen in De Koel. Niet alleen bij de voetballer, het hele stadion huilde met hem mee. Hij brak zijn linker knieschijf en zijn herstel gaat nog zeker tot het einde van het kalenderjaar duren. Om hem een hart onder de riem te steken ging Danny Post bij zijn teamgenoot langs met ingestuurde brieven en kaarten namens de fans. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Danny bezocht Jerold en bezorgde alle ingestuurde brieven van de fans! ???? Check de hele video in onze bio. ??

Een bericht gedeeld door VVV-Venlo (@vvv_venlo_1903) op

Ken jij Weertenaar Matheu Hinzen nog? Hij speelde onder andere de rol van de jonge André Hazes in Bloed, zweet & tranen, de film over het leven van de volkszanger. Daarnaast schitterde hij als Ciske de Rat in de gelijknamige musical naast Danny de Munk en in Onze Jongens naast Jim Bakkum. Zullen we hem ook nog zien in het Junior Songfestival? Hij is in ieder geval door naar de eerste auditieronde. Gefeliciteerd!

Ook bekende Limburgers zoals Hadewych Minis en Maurice Wijnen gingen woensdag naar de stembus voor de Provinciale Staten- en de Waterschapsverkiezingen. Wil je op de hoogte blijven van al het verkiezingsnieuws? Volg dan ons liveblog

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen