Sport aan de Maas lanceert nieuwe huisstijl

Print
Sport aan de Maas lanceert nieuwe huisstijl

Het team van Sport aan de Maas met in hun midden wethouder Han Geurts die het initiatief steunt. Afbeelding: Sport aan de Maas

Horst -

Het team van Sport aan de Maas zorgt ervoor dat iedereen in Horst aan de Maas de mogelijkheid heeft om te sporten, bewegen en mee te doen. Met de nieuwe huisstijl willen ze nog zichtbaarder worden binnen de gemeente.

„Ook wij blijven in beweging. Met de nieuwe huisstijl rondom Sport aan de Maas willen we ons nog beter op de kaart zetten”, vertelt Ron Klemann, projectleider Sport aan de Maas. „We helpen inwoners om fit en vitaal te worden én te blijven. Ook wij blijven dus in beweging. De nieuwe huisstijl straalt uit wat we zijn: samen in beweging. Maar dat is niet alles. We gaan ook de mooie verhalen uit Horst aan de Maas vertellen. Die krijgen een plekje op de nieuwe website. We willen laten zien dat sporten en bewegen niet alleen goed voor je is, maar ook hartstikke leuk.”

Van jongs af aan raken kinderen vertrouwd met sport, bewegen en gezondheid. Het team van beweegcoaches van Sport aan de Maas stimuleert niet alleen kinderen, maar ook senioren en mensen met een beperking. Samen met verenigingen en (zorg)organisaties zorgt het team voor een passend beweegaanbod. Kijk ook eens op www.sportaandemaas.nl.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen