Ouder/kind muziekopleiding van start bij Jong Nederland Horst

Print
Ouder/kind muziekopleiding van start bij Jong Nederland Horst

Ouders kunnen samen met hun kinderen deelnemen aan de muziekopleiding bij Drumband Jong Nederland. Afbeelding: Jong Nederland Horst

Horst -

Spelenderwijs muziek leren maken is het doel van de nieuwe muziekopleiding bij Drumband Jong Nederland die op maandag 25 maart van start gaat. Nieuw is de ouder/kind-opleiding waarbij ouder(s) samen met zoon/dochter samen lessen volgen om samen thuis de oefeningen te doen.

„Dat motiveert, stimuleert en verbind”, zo redeneert Jong Nederland! De nieuwe groep start, gelijktijdig met de standaardopleiding, in de blokhut van Jong Nederland van 18.30 tot 20.00 uur. Voor de ouders is er die avond meer informatie te verkrijgen over de opleiding en spelen met muziek tijdens de wervingsavond, eveneens op 25 maart in de blokhut. Belangstellenden kunnen geheel vrijblijvend drie maanden gratis deelnemen aan het programma. Lesboek, stokken en een oefenpad kunnen via de drumband aangeschaft worden. Verder in ontwikkeling zijn een complete verzorging voor een kinderfeest en een spreekbeurtpakket over percussie. Voor meer informatie: Jules Hoeijmakers, tel. 06-47510487. Opgeven kan ook via drumband@jnhorst.nl of tijdens de wervingsavond.

Volg nieuws uit jouw gemeente via Facebook

De Limburger heeft voor alle 31 gemeenten een eigen Facebookgroep met het laatste plaatselijke nieuws.

> Neem een kijkje