(Amateur)kunstenaars gezocht in Kelpen-Oler, Grathem en Baexem

Print
(Amateur)kunstenaars gezocht in Kelpen-Oler, Grathem en Baexem

Een kunstwerk in een Leudalse tuin. Afbeelding: Hen Koninckx

Haler / Hunsel / Neeritter / Kelpen-Oler / Haelen / Buggenum / Baexem / Grathem / Ell / Ittervoort / Nunhem / Horn / Neer / Roggel / Heibloem / Heythuysen -

Kelpen-Oler, Grathem en Baexem vormen op zondag 8 september de locaties voor het jaarlijkse Kunstfietsen tijdens het cultuur weekend in Leudal. De organisatie is daarom op zoek naar (amateur) kunstenaars om hun werk op deze dag te exposeren.

Tijdens dit weekend biedt de Stichting Kunst en Cultuur Leudal de inwoners van Leudal een aantrekkelijk en gevarieerd programma. Een populair en vast onderdeel van dat programma is het Kunstfietsen: een fietstocht langs ateliers en tuinen waar kunstenaars, amateurs en profs, laagdrempelig hun werk exposeren voor het publiek en ook te koop kunnen aanbieden. Dit jaar is de tocht geconcentreerd in en om de dorpskernen Kelpen-Oler, Grathem en Baexem.

Kunstenaars uit die plaatsen die hieraan deel willen nemen, kunnen zich voor 25 april aanmelden via een korte mail met een omschrijving van de aangeboden kunstvorm, vergezeld van een foto of een link naar een eventuele website via wieskerbusch@home.nl. De organisatie heeft voor alle deelnemers een informatieavond gepland op 1 mei. Om de diversiteit, kwaliteit en kwantiteit te bewaken, maakt de werkgroep Kunstfietsen van de Stichting Kunst en Cultuur Leudal een selectie uit de aanmeldingen.

Volg nieuws uit jouw gemeente via Facebook

De Limburger heeft voor alle 31 gemeenten een eigen Facebookgroep met het laatste plaatselijke nieuws.

> Neem een kijkje