Leerlingen sluiten Muziekdag af met avondvoorstelling

Print
Leerlingen sluiten Muziekdag af met avondvoorstelling

Alle kinderen van de Haelense basisschool doen mee aan de Muziekdag en avondvoorstelling. Afbeelding: Getty Images/iStockphoto

Haelen -

De leerlingen van basisschool De Leerlingst uit Haelen nemen maandag 1 april deel aan de Muziekdag op school. Deze sluiten ze af met een avondvoorstelling in Aldenghoor met begeleiding door Harmonie Philomena en Muziekvereniging Nunhem.

Basisschool De Leerlingst is dit schooljaar gestart met Muziekimpuls, een plan om meer muziek in de school te brengen. Dit onder begeleiding van een vakleerkracht muziek, maar ook in samenwerking met Harmonie Philomena en Muziekvereniging Nunhem. Tijdens de Muziekdag studeren de leerlingen een voorstelling in, onder leiding van professionele muziekdocenten. ‘s Avonds zal de voorstelling gepresenteerd worden in Aldenghoor van 18.30-19.30 uur. De titel van de voorstelling is ‘Peter en de Panter’, geïnspireerd door het beroemde verhaal van Peter en de Wolf. Alle kinderen van de school doen mee in deze voorstelling. De begeleiding tijdens de voorstelling wordt verzorgd door beide muziekverenigingen. Entree is gratis.

Volg nieuws uit jouw gemeente via Facebook

De Limburger heeft voor alle 31 gemeenten een eigen Facebookgroep met het laatste plaatselijke nieuws.

> Neem een kijkje