Expositie van aquarellen in Sint Teuniskapel

Print
Expositie van aquarellen in Sint Teuniskapel

‘Amsterdamse gracht’ door Henk Knapen. Te zien in de Sint Teuniskapel. Afbeelding: RICK

Laar / Weert / Altweerterheide / Stramproy / Tungelroy / Swartbroek -

Dertien amateur-kunstenaars, allen cursisten aquarel van RICK, tonen in het weekend van 6 en 7 april hun werk in de Sint Teuniskapel aan de Altweerterkapelstraat 6 in Weert. Veertig traditionele én experimentele aquarellen zijn dan te bekijken tussen 11.00 en 17.00 uur. Tevens zijn er werken te koop. De opbrengst gaat naar het goede doel.

Exposanten zijn Jan Verhoeven, Renée Stam, Mathilde Sieben, Marjan van Nuenen, Riny Molsbeck Ine van Lieshout, Jo van de Kruijs, Henk Knapen, Rita van de Kerk, Ans Keersmaekers, Bert Haex, Truus van Gorp en Mia Groenen. In de ‘Goede Doelen-hoek’ kunnen bezoekers een origineel werk uitkiezen om tegen een vrijwillige bijdrage mee naar huis te nemen. De donaties gaan via Alpe d’HuZes, Team Claudia DESM Weert naar het goede doel: het KWF (Koninklijk Wilhelmina Fonds voor de Nederlandse Kankerbestrijding). Info: tel. 0495-533954

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen