Politie vraagt aandacht voor onderzoek overval drogisterij

Print
Politie vraagt aandacht voor onderzoek overval drogisterij

Afbeelding: ANP

Brunssum -

Een drogisterij aan de Schildstraat in Brunssum werd woensdag 16 januari om 18.00 uur overvallen. Een medewerkster moest onder bedreiging de inhoud van de kassa afstaan, waarna de overvaller op de vlucht sloeg.

De politie doet nog altijd onderzoek naar deze overval. In aanvulling op de eerder gedeelde bewakingsbeelden, vraagt de politie aandacht voor een aantal bijzondere details.

Signalement

Het gezicht van de overvaller was afgedekt. Hij droeg een capuchon en zwarte handschoenen. De persoon is rond de 1.70 meter lang. Opvallend detail is dat hij geen helm droeg. Hij was gekleed in een zwarte joggingbroek, blauwe schoenen met witte zool (mogelijk van het merk Adidas) en droeg een grijze gewatteerde jas. Opvallend detail aan deze jas is het logo, ter hoogte van de kraag.

Na afloop van de overval rijdt de verdachte op een donkerkleurige scooter met een blauwe kentekenplaat in de richting van de Marebosjesweg. Opvallend aan dit voertuig zijn twee felle ledlampen aan de voorzijde in combinatie met de blauwe kentekenplaat. Deze zijn mogelijk niet origineel op de scooter.

Tips over signalement? Meld Misdaad Anoniem: tel. 0800-7000.