Gratis training voor vrouwelijke slachtoffers van huiselijk geweld

Print
Gratis training voor vrouwelijke slachtoffers van huiselijk geweld

Slachtoffers van geweld raken vaak in een sociaal isolement. Afbeelding: Getty Images/iStockphoto

Blerick -

Wel.kom start binnenkort een gratis training voor vrouwen die slachtoffer zijn van huiselijk geweld.

In de training genaamd LOS (Leren-Ontdekken-Sterk) leren slachtoffers hoe ze een eind kunnen maken aan het psychisch, lichamelijk of seksueel geweld waarvan ze slachtoffer zijn.

Door schaamte of angst durven zij veelal niet te praten over wat hen overkomt, wat kan leiden tot sociaal isolement.

De gratis training start volgende maand. Als voorbereiding wordt op 15 april om 9.30 uur een workshop gegeven in Boulevard Hazenkamp in Blerick. Deelnemers kunnen zo alvast kennis maken met de onderwerpen die aan bod komen. Opgave voor de workshop is mogelijk bij Mohamed Addarrazi (06-52562820) en Judith Driessen (06-35119942).

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen