Benefietbrunch in Chevremont

Print
Benefietbrunch in Chevremont

Mgr. Bert van Megen. Afbeelding: Luc Lodder

Kerkrade / Eygelshoven -

In het kader van de Vastenactie 2019 vindt zondag 7 april in Chevremont een benefietbrunch plaats.

Voorafgaand is om 11.00 uur een eucharistieviering in de parochiekerk St. Petrus/Maria ten Hemelopneming, Nassaustraat te Chevremont. Die wordt opgeluisterd door het Kerkelijk Zangkoor St. Petrus, dat in het weekend 1 en 2 juni het 100-jarig bestaansfeest zal vieren.

Na deze viering, rond 12.00 uur, kunnen deelnemers in het parochiezaaltje naast de kerk aanschuiven voor een gevarieerde benefietbrunch. Deze wordt verzorgd door de dames van het ‘zondagmorgen-koffie-uurtje’.

Voor deze lunch kan men zich nog tot 31 maart inschrijven in de kerken van Kerkrade-Centrum, Holz en Chevremont na de zondagse eucharistieviering van 11.00 uur.

De kosten bedragen tien euro per persoon en komen geheel ten goede aan de Vastenactie en met name speciaal voor het werk van Mgr. Bert van Megen uit Eygelshoven, momenteel werkzaam in Soedan.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen