Atletiektrainingen Achilles-Top op sportpark Kaalheide

Print
Atletiektrainingen Achilles-Top op sportpark Kaalheide

De atletiekjeugd van Achilles-Top in sportpark Kaalheide. Afbeelding: Achilles-Top

Kerkrade / Eygelshoven -

Atletiekvereniging Achilles-Top Kerkrade is weer volop begonnen met de zomertrainingen voor alle categorieën op de kunststofaccommodatie in sportpark Kaalheide.

De jongens en meisjes van zeven tot en met elf jaar trainen elke dinsdag en donderdag van 17.30 tot 18.30 uur. De oudere jongens en meisjes op dezelfde dagen van 18.30 tot 20.00 uur. Ook de senioren trainen op dat tijdstip in het sportpark. De recreanten, beginnende lopers en lange afstandslopers trainen op maandag en woensdag van 18.30 tot 20.00 uur. Tevens is er op donderdag van 10.00 tot 11.00 uur sport overdag voor recreanten. Ook zijn er activiteiten voor nordic walkers of wandelaars op zondagmorgen, maandag- en donderdagavond op wisselende locaties. Verder vinden in overleg met de trainers extra trainingen plaats op zaterdagmorgen vanaf 10.00 uur. Nieuwelingen kunnen als kennismaking gratis een maand meetrainen. Voor verdere informaties ga naar de website www.achilles-top.nl

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →