Henny Huisman met Soundmixshow naar Reuver

Print
Henny Huisman met Soundmixshow naar Reuver

Henny Huisman is één van de publiekstrekkers op het Tentfiës. Afbeelding: De Limburger

Reuver -

Henny Huisman komt op 6 april naar Reuver met zijn Soundmixshow, de moeder van alle talentenjachten die vandaag de dag wereldwijd op tv te zien zijn. De winnaars van de eerder gehouden auditierondes verschijnen die avond op het podium van het Tentfiës.

De Soundmixshow, die in de jaren 80 en 90 razend populair was en miljoenen kijkers aan de buis kluisterde, maakt deel uit van het programma van Fout maar Goud op zaterdag. De kandidaten die door de lokale voorrondes zijn gekomen, mogen hun zangtalent etaleren voor een groot publiek.

Stichting Events4You organiseert het tweedaagse feest dat plaats vindt in een grote tent op de Markt in het centrum van Reuver. Vrijdag 5 april is ‘I love 90’s’ terug van een jaar weggeweest, met de Vengaboys als headliner. Daags erna opent Henny Huisman Goud maar Fout. Andere bekende namen op het affiche zijn Ruben Nicolai alias Marcelino Wunderlich en Def Rhymz.

Kaartverkoop via www.events-4-you.nl.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen