Henny Huisman met Soundmixshow naar Reuver

Print
Henny Huisman met Soundmixshow naar Reuver

Henny Huisman is één van de publiekstrekkers op het Tentfiës. Afbeelding: De Limburger

Reuver -

Henny Huisman komt op 6 april naar Reuver met zijn Soundmixshow, de moeder van alle talentenjachten die vandaag de dag wereldwijd op tv te zien zijn. De winnaars van de eerder gehouden auditierondes verschijnen die avond op het podium van het Tentfiës.

De Soundmixshow, die in de jaren 80 en 90 razend populair was en miljoenen kijkers aan de buis kluisterde, maakt deel uit van het programma van Fout maar Goud op zaterdag. De kandidaten die door de lokale voorrondes zijn gekomen, mogen hun zangtalent etaleren voor een groot publiek.

Stichting Events4You organiseert het tweedaagse feest dat plaats vindt in een grote tent op de Markt in het centrum van Reuver. Vrijdag 5 april is ‘I love 90’s’ terug van een jaar weggeweest, met de Vengaboys als headliner. Daags erna opent Henny Huisman Goud maar Fout. Andere bekende namen op het affiche zijn Ruben Nicolai alias Marcelino Wunderlich en Def Rhymz.

Kaartverkoop via www.events-4-you.nl.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →