Nieuw sport-en beweegaanbod in kern Nieuwenhagen

Print
Nieuw sport-en beweegaanbod in kern Nieuwenhagen

Nathan Rutjes is Sportdorp-ambassadeur. Afbeelding: Bas Quaedvlieg

Landgraaf / Schaesberg / Nieuwenhagen / Rimburg -

De werkgroep ‘Sportdorp Nieuwenhagen’ lanceert vanaf april zeven ‘nieuwe’ sport- en beweegactiviteiten.

De gehele maand april openen lokale sport- en beweegaanbieders hun deuren met nieuw beweegaanbod voor kinderen en senioren 55+. Het aanbod is afgestemd op de behoefte van inwoners. Kinderen kunnen deelnemen aan bootcamp, freerunning, mountainbike, zumba, voetbal en wedstrijd- en synchroonzwemmen. Voor senioren van 55 jaar en ouder start walking football. Deelname is gratis.

Sportdorp-ambassadeur Nathan Rutjes zet zich in voor het project. Hij vindt het belangrijk dat iedereen in Nieuwenhagen sport en beweegt. Nathan: “Door het organiseren van de sportweek in oktober 2018 hebben we veel inwoners aan het sporten gekregen. Na afloop van dit initiatief zijn zo’n 50 inwoners blijven sporten en bewegen. Het is mooi dat veel lokale verenigingen inspelen op de veranderde behoeften van inwoners. Samen met lokale aanbieders proberen we met de ‘april actiemaand’ nog meer inwoners aan het sporten te krijgen’’.

Sportdorp Nieuwenhagen is een initiatief van SVN Landgraaf en andere verenigingen uit de wijk.

Meer info: www.svn-landgraaf.nl

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen