Pascal Reijans volgt Gerard Zweerink op bij RKSV Olympia Schinveld

Print
Pascal Reijans volgt Gerard Zweerink op bij RKSV Olympia Schinveld

Pascal Reijans (rechts), op de foto nog in actie voor Spaubeek, wordt met ingang van komend seizoen trainer van RKSV Olympia Schinveld. Afbeelding: Rob Oostwegel

Schinveld -

Pascal Reijans wordt komend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van RKSV Olympia Schinveld. De 49-jarige Reijans komt over van derdeklasser VV Obbicht waar hij momenteel trainer is.

Reijans wordt de opvolger van Gerard Zweerink. Zijn contract wordt in onderling overleg na dit seizoen beëindigd. Hij wordt geassisteerd door Arthur van den Dool, die momenteel trainer is van het 2e elftal van vv Scharn in Maastricht.

Pascal Reijans heeft een lange voetbalcarrière achter zich. Hij was keeper en speler diverse Nederlandse en Belgische clubs. Eerder was hij trainer bij Lindenheuvel, Spaubeek, Almania, Haslou en FC RIA.

Hij woont met zijn partner Monique en haar kinderen Demy en Dylan in Beek. Reijans heeft twee dochters, Kyenne en Bente, die beiden in Schinveld wonen.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen