Jubileumloterij 75 jaar Jong Nederland Waubach

Print
Jubileumloterij 75 jaar Jong Nederland Waubach

Afbeelding: Getty Images

Landgraaf / Schaesberg / Nieuwenhagen / Rimburg -

Leiding en leden van Jeugdvereniging Jong Nederland Waubach komen in de periode van 1 tot en met 20 april langs de deur bij de inwoners van Ubach over Worms om loten te verkopen voor de jaarlijkse loterij ten behoeve van het zomerkamp.

Dit jaar is het een uitzonderlijke loterij, want Jong Nederland Waubach bestaat 75 jaar. Bij deze speciale editie zullen de loten één euro per stuk. kosten en de hoofdprijs is een fiets. In totaal zijn er 75 prijzen, gesponsord door vele winkeliers uit Waubach/Landgraaf en daarbuiten.

Dit jaar is het voor het eerst mogelijk om loten via internet te kopen. Tijdens de verkoopperiode staat op de website of de folder die wordt verspreid een QR-code met een link naar het online-formulier, waarin men kan aangeven hoeveel loten men wil kopen. Als het formulier ingevuld en verstuurd is, krijgt men van een betaalverzoek als link toegestuurd. Zodra de loten betaald zijn, volgt er een mail met daarin de toegekende lotnummers.

Meer info: www.jongnlwaubach.nl

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →