Inschrijven voor Samenloop voor Hoop Landgraaf

Print
Inschrijven voor Samenloop voor Hoop Landgraaf

Teams worden verzocht zich snel in te schrijven. Afbeelding: Bas Quaedvlieg

Landgraaf / Schaesberg / Nieuwenhagen / Rimburg -

Samenloop voor Hoop Landgraaf vindt dit jaar plaats op 22 en 23 juni op Park ter Waerden. De activiteit start op zaterdag om 13.00 uur en eindigt precies 24 uur later.

Nu het evenement nadert, zit de organisatie ‘dringend te wachten’ op definitieve aanmeldingen van teams. Momenteel hebben er 28 ploegen ingeschreven. Overige belangstellenden worden opgeroepen om zich snel te melden. Dit is nodig vanwege de logistieke maatregelen, aantrekken van vrijwilligers en het plaatsen van bestellingen bij het KWF. Aanmelden kan via de website www.samenloopvoorhoop.nl/landgraaf

Zumbafit-marathon

Op zondag 7 april wordt ten behoeve van Samenloop voor Hoop van 13.00 tot 16.00 een Zumbafit-marathon worden gehouden in gymzaal De Lichtenberg. De marathon zal worden begeleid door de leidsters Floor, Cindi en Karin. De bedoeling is dat iedereen vanaf 13 jaar hieraan mee kan doen.

Het programma is als volgt: inloop vanaf 12.30 uur. eerste ronde 13.10 tot 14.00 uur, tweede ronde 14.10 tot 15.00 en derde ronde 15.10 tot 16.00 uur. Tussendoor kan er gezond gesnackt worden met smoothies en hapjes.

Opgeven kan op de dag zelf. Alle verdiensten van deze middag zullen ten goede komen voor het goede doel: ‘Samenloop voor Hoop’.

Meer info: www.phdes.com

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen