Eerste OndernemersCafé in Grubbenvorst

Print
Eerste OndernemersCafé in Grubbenvorst
Grubbenvorst -

Het Ondernemers Collectief Grubbenvorst en Sociëteit Caldenbroich presenteren donderdag 28 maart de eerste editie van het gezamenlijk georganiseerd OndernemersCafé in De Vonkel in Grubbenvorst.

Met het OndernemersCafé kunnen plaatselijke en regionale ondernemers op informele wijze kennismaken of contacten onderhouden met collega-ondernemers. Doel van de bijeenkomsten is om gemeenschappelijke probleemsituaties te signaleren en aan de orde te stellen. Verder verzorgen diverse sprekers tijdens het OndernemersCafé presentaties over hun (succes)ervaringen, plannen, visie en toekomstperspectieven.

Tijdens het eerste OndernemersCafé lichten enkele wijkagenten van de politie-eenheid Limburg-Horst en Peel en Maas toe wat zij als wijkagenten doen en waar politie en ondernemers samen kunnen komen. Verder verzorgt Marcel Kuijpers van Kuijpers Kip een presentatie. Kuijpers Kip is één van de initiatiefnemers van het Nieuw Gemengd Bedrijf in Grubbenvorst. Inmiddels is na jaren van planning en strijd om de juiste vergunningen met de bouw begonnen. Ook wethouder Bob Vostermans en Bart Linssen, Accountmanager bedrijven van de gemeente Horst aan de Maas, geven akte de présence.

De avond begint om 19.00 uur. Na afloop van het officiële gedeelte bestaat de gelegenheid om na te praten. De bijeenkomst eindigt om 22.00 uur.