Basisschool De Berensprong uit Herkenbosch wint posterwedstrijd

Print
Basisschool De Berensprong uit Herkenbosch wint posterwedstrijd

De leerlingen maakten er een waar kunststukje van. Afbeelding: gemeente Roermond

Herkenbosch / Merum / Swalmen / Roermond / Asenray / Boukoul / Einde / Herten / Ool / Asselt / Echt / Koningsbosch / Sint Joost / Susteren / Slek / MariaHoop / Baakhoven / Dieteren / Illikhoven / Vissersweert / Roosteren / Nieuwstadt / Aasterberg -

Basisschool de Berensprong uit Herkenbosch is de winnaar geworden van een posterwedstrijd rondom de Dag van de Leerplicht.

Donderdag 21 maart was het de ‘Dag van de Leerplicht’. Doel van deze dag: leerlingen laten nadenken over het belang van doorleren en zo voortijdig schoolverlaten tegengaan.

Schoolverlaters van het basisonderwijs van de gemeenten Roermond, Roerdalen en Echt-Susteren konden deelnemen aan een posterwedstrijd. De jury beloonde de poster van de leerlingen uit Herkenbosch met de eerste prijs. Alle deelnemende leerlingen ontvingen als dank voor hun deelname een vrijkaartje van zwembad De Roerdomp in Roermond.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen