Burgemeester en wethouders van Utrecht plaatsen rouwadvertentie

Print
Burgemeester en wethouders van Utrecht plaatsen rouwadvertentie

Het college van burgemeester en wethouders van Utrecht heeft vandaag een rouwadvertentie geplaatst in verschillende kranten. Daarin worden de nabestaanden van de slachtoffers van de schietpartij van maandag ‘veel kracht en sterkte’ toegewenst.

,,Afgelopen maandag 18 maart was een dag van angst, woede en verdriet. Een dag die je nooit hoopt mee te maken’’, schrijft een geschokt college.

,,Wat een zonnige maandag beloofde te worden, eindigde in een zwarte dag waarop drie onschuldige mensen uit het leven werden weggerukt.”

,,Wij leven intens mee met de nabestaanden, vrienden en collega’s van de dodelijke slachtoffers, die hun naasten nu moeten missen’’, laat het dagelijks bestuur van Utrecht verder weten.

De Utrechtse Burgemeester Jan van Zanen liep vrijdag mee in de stille tocht voor de slachtoffers voor het schietincident van maandag. Aan de tocht deden 16.000 mensen mee.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →