Silhouet speelt komedie ‘Pak ’t kòffer maar waer oet schat!’

Print
Silhouet speelt komedie ‘Pak ’t kòffer maar waer oet schat!’

Het affiche van de nieuwe komische dialectvoorstelling. Afbeelding: Silhouet

Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen -

De Venlose toneelvereniging Silhouet staat dit voorjaar acht keer op de planken met het komische stuk ‘Pak ’t kòffer maar waer oét schat!’.

De première is op Goede Vrijdag 19 april in gemeenschapshuis De Bantuin in ’t Ven.

Het verhaal speelt zich af in het Venlose hotel Van der Valkparkiet, waar het personeel denkt een rustige dag tegemoet te gaan. Met de rust is het echter al gauw gedaan als meerdere dames achter één man aanzitten en drie zussen op leeftijd een ‘verplicht gezellig’ weekendje komen doorbrengen. Tot overmaat van ramp gaat er van alles mis met de apparatuur en communicatie.

Het oorspronkelijke stuk van Jan Tol en Astrid Baijs is vertaald in het Venloos dialect en wordt gespeeld onder regie van Mariet Tans. De overige speeldata zijn 20, 23, 26, 27 en 30 april en 3 en 4 mei. Alle voorstellingen beginnen om 20.00 uur. Kaarten à 11 euro zijn te koop op www.tenielvereinigingsilhouet.nl

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →