Handballers Bevo lijden dure nederlaag

Print
Handballers Bevo lijden dure nederlaag

Afbeelding: iStock

Panningen -

Herpertz Bevo Hc is de strijd om de finale voor de Nederlandse titel zeer slecht begonnen. In Panningen werd het 25-26 voor Kras/Volendam.

Het waren de twee ploegen die de Final Four misliepen en dus met respectievelijk twee (Bevo) en één (Volendam) bonuspunt aan de play-offs begonnen. Verliezen betekende dus een zeer slechte start en gigantische opgave.

Matig gevuld

In een matig gevulde hal was het oud Bevo-speler Robin Jansen die in de eerste helft al vijfmaal wist te scoren. Het zorgde voor een 11-13 ruststand in het voordeel van de Volendammers.

Bevo bleef echter knokken, maar op gelijke hoogte komen bleek heel lastig. In de tweede helft waren er maar liefst elf zevenmeters. Sybren Stijweg benutte er vijf voor Bevo maar wist niet te voorkomen dat de ploeg verloor. Dario Polman tekende voor de 25-26, maar daarna was de tijd te kort om de gelijkmaker nog te scoren.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →