Handballers Bevo lijden dure nederlaag

Print
Handballers Bevo lijden dure nederlaag

Afbeelding: iStock

Panningen -

Herpertz Bevo Hc is de strijd om de finale voor de Nederlandse titel zeer slecht begonnen. In Panningen werd het 25-26 voor Kras/Volendam.

Het waren de twee ploegen die de Final Four misliepen en dus met respectievelijk twee (Bevo) en één (Volendam) bonuspunt aan de play-offs begonnen. Verliezen betekende dus een zeer slechte start en gigantische opgave.

Matig gevuld

In een matig gevulde hal was het oud Bevo-speler Robin Jansen die in de eerste helft al vijfmaal wist te scoren. Het zorgde voor een 11-13 ruststand in het voordeel van de Volendammers.

Bevo bleef echter knokken, maar op gelijke hoogte komen bleek heel lastig. In de tweede helft waren er maar liefst elf zevenmeters. Sybren Stijweg benutte er vijf voor Bevo maar wist niet te voorkomen dat de ploeg verloor. Dario Polman tekende voor de 25-26, maar daarna was de tijd te kort om de gelijkmaker nog te scoren.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen