Veteraan vertelt over uitzendingen Libanon en Bosnië

Print
Veteraan vertelt over uitzendingen Libanon en Bosnië

Luitenant kolonel Hans Bus. Afbeelding: Bond van Wapenbroeders

Roermond / Merum / Swalmen / Asenray / Boukoul / Einde / Herten / Ool / Asselt -

Luitenant kolonel buiten dienst Hans Bus vertelt vrijdag 29 maart over zijn uitzendingen naar Libanon en Bosnië bij de Bond van Wapenbroeders Roermond-Venlo.

De lezing vindt plaats in het Generaal Spoorpaviljoen in Roermond, gelegen in het Nationaal Herdenkingspark nabij kasteel Hattem, en maakt deel uit van de serie ‘Een veteraan vertelt’. Hans Bus was pelotonscommandant bij UNIFIL in Libanon en werd als liasion officier uitgezonden naar Bosnië. Hij zal onder meer ingaan op de gevolgen die beide uitzendingen voor hem hebben gehad.

De lezing begint om 19.00 uur. Gezien de beperkte plaatsruimte in het paviljoen is opgave gewenst via bvw.afd.roermond@gmail.com of telefonisch: 06-52062326.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen