Wandele naor Schandele voor stichting Loeka

Print
Wandele naor Schandele voor stichting Loeka

Wandelen voor het goede doel. Afbeelding: Ari Verbruggen

Velden -

De inschrijving voor Wandele naor Schandele is gestart. De zesde editie van deze wandeltocht voor het goede doel is op zondag 19 mei.

Wandele naor Schandele is in de eerste vijf jaar uitgegroeid tot een wandelevenement met meer dan duizend deelnemers. Vorig jaar verscheen een recordaantal van 1350 wandelaars aan de start.

Zij gaan ook dit jaar op pad voor twee goede doelen. De opbrengst wordt verdeeld tussen Stichting Loeka in Venlo en KWF Kankerbestrijding. Vorig jaar wandelden de deelnemers meer dan 10.000 euro bijeen.

Gestart met 330 wandelaars die 15 kilometer door en rond Velden liepen, biedt Wandele naor Schandele inmiddels de keus uit drie afstanden: 8, 16 en 24 kilometer. Vertrek- en eindpunt van de wandeling door en rond de Veldense buurtschap Schandelo is café Het Wapen van Velden. Online aanmelden kan tot 12 mei op www.wandelenaorschandele.nl. Het inschrijfgeld bedraagt 5 euro voor volwassenen.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →