Parochiecluster Stein zamelt in voor Voedselbank

Print
Parochiecluster Stein zamelt in voor Voedselbank

Door het hele land wordt ingezameld voor de voedselbank. Afbeelding: ANP

Stein / Urmond / Elsloo / Berg / Maasband / Veldschuur / Catsop / Meers -

De parochies van Berg aan de Maas, Stein en Urmond gebruiken de vastentijd om lang houdbare producten in te zamelen voor de Voedselbank, want ook binnen de gemeente Stein komt armoede voor.

De ingezamelde producten gaan naar het uitdeelpunt van de voedselbank Limburg-Zuid, dat in het buurtcentrum van Nieuwdorp gevestigd is.

De actie loopt tot en met 13 april. De producten kunnen voor en na de eucharistievieringen worden ingeleverd of bij het parochiekantoor van Stein aan De Halstraat 36.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen