Team Maasbree weer in actie voor Alpe d’Huzes

Print
Team Maasbree weer in actie voor Alpe d’Huzes

Team Maasbree gaat weer geld inzamelen voor de strijd tegen kanker. Afbeelding: Team Maasbree

Maasbree -

Team Maasbree gaat als voorbereiding op de deelname aan Alpe d’Huzes weer geld inzamelen voor de strijd tegen kanker. Het streefbedrag is 10.000 euro.

Voor de vijfde keer beklimmen de zes teamleden op 6 juni de Alpe d’Huez per fiets of te voet. In de aanloop naar dit landelijke bekend benefietevenement worden verschillende activiteiten op touw gezet.

Zondag 7 april neemt Team Maasbree deel aan de lokale garagesale. Op Dorpstraat 60 worden naast tweedehands spullen ook eigen gebakken cup cakes, paaseieren en eiermutsjes aangeboden. Ook zijn speciale hartjes verkrijgbaar waarop een persoonlijke boodschap kan worden geschreven voor mensen die strijden of hebben gestreden tegen kanker. Op 6 juni krijgen de hartjes een plek in één van de 21 bochten de Alpe d’Huez.

Donderdag 18 april wordt er textiel ingezameld op het Kennedyplein. Tussen 8.00 en 16.00 uur kunnen hier kleding, schoeisel, huishoudelijk textiel, knuffels, lakens en dekens, dekbedden, tassen en riemen en gordijnen worden ingeleverd. Ook kan hiervoor contact worden opgenomen via teammaasbree@gmail.com

Tenslotte staat bij de Jumbo supermarkt een ton waarin statiegeldbonnetjes kunnen worden gedeponeerd.