Video: Opschepperij met Lamborghini eindigt in crash

Print

Video: De Limburger

De bestuurder van een peperdure Lamborghini is zondag in Londen onder het oog van tientallen getuigen pijnlijk de fout in gegaan. In een smal straatje trok hij snel op om indruk te maken op de omstanders, maar hij verloor al snel de macht over het stuur en crashte. ,,Ik weet vrijwel zeker dat ik de bestuurder zag huilen”, zegt een getuige.

De crash gebeurde nabij de ‘Supercar Sunday’ van autodealer H.R. Owen in London. Onder het oog van tientallen bewonderaars wilde de bestuurder showen hoe snel zijn bolide kon optrekken. Helaas: na amper 3 seconden begon de auto te slippen.

Eerst raakte de sportwagen rechts de stoeprand, waarna hij naar links slingerde, om daar te crashen tegen een bakstenen muur en een boom. Gelukkig liepen daar geen voetgangers op dat moment. Ook de bestuurder zelf raakte niet gewond.

Huilende bestuurder

,,Ik weet vrijwel zeker dat hij huilde toen hij uitstapte”, vertelde een getuige aan Evening Standard. ,,Veel mensen stopten om foto’s te maken na het ongeval. Pas na een uur werd de wagen weggetakeld.”

De betreffende Lamborghini Huracán Performante (610 pk, topsnelheid 325 km/u, acceleratie 0-100 km/u in 2,9 seconden) kost in Nederland 318.207 euro. De schade bedraagt waarschijnlijk tienduizenden euro’s.

Bekijk meer opmerkelijke video’s.

Video: Opschepperij met Lamborghini eindigt in crash
Foto: Videostill

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen