Verruiming openingstijden Thielen-expositie vanaf 1 april

Print
Verruiming openingstijden Thielen-expositie vanaf 1 april

De tentoonstelling trok in een paar weken tijd al ruim 30.000 bezoekers. Afbeelding: Lé Gielen

Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen -

Het Limburgs Museum verruimt per 1 april de openingstijden vanwege de overweldigende belangstelling voor de tentoonstelling ‘50 Jaar Thielen - De ogen van de meester’.

Het museum is vanaf die datum zeven dagen per week geopend. Ook kunnen bezoekers voor de Thielen-expo zogenaamde timeslots reserveren, zodat ze op zelf gekozen momenten op zaal nog meer ruimte en rust ervaren.

Maandag als extra dag, een avondopenstelling op vrijdag en openingstijden tot 18.00 uur in het weekend zijn maatregelen om de grote stroom bezoekers zo goed mogelijk te spreiden. Met nu al 30.000 bezoekers blijkt de overzichtstentoonstelling met werk van de in Venlo geboren schilder Evert Thielen een enorme publiekstrekker.

Vanaf 1 april dienen bezoekers af te spreken hoe laat ze de tentoonstelling willen bezoeken. De beschikbare timeslots duren twee uur en zijn op voorhand te reserveren.

Wie geen tijd reserveert, kan bij aankomst in het museum alsnog een timeslot kiezen. Wel bestaat de kans dat bepaalde tijden op dat moment niet meer beschikbaar zijn.

Museum van Bommel van Dam, waar de tentoonstelling 50 Jaar Thielen – Schetsen en tekeningen te zien is, zal de openingstijden niet verruimen.

Volg nieuws uit jouw gemeente via Facebook

De Limburger heeft voor alle 31 gemeenten een eigen Facebookgroep met het laatste plaatselijke nieuws.

> Neem een kijkje