Oud-profvoetballer Van der Doelen bezingt de zeven hoofdzonden

Print
Oud-profvoetballer Van der Doelen bezingt de zeven hoofdzonden

Björn van der Doelen maakt het publiek al zingend en entertainend deelgenoot van zijn zeven hoofdzonden. Afbeelding: Ellen Jeurissen

Horst -

Kukeleku ontvangt oud-profvoetballer Björn van de Doelen zaterdag 30 maart in de Merthal in Horst met zijn voorstelling ‘Eerwaarde vader zegen mij want ik heb gezondigd’.

Van der Doelen speelde jarenlang professioneel voetbal, onder andere voor PSV en NEC. Na zijn topsportcarrière koos hij bewust voor de muziek. Wel op zijn eigen manier: in het Brabants, met pakkende en autobiografische teksten. Naar aanleiding van zijn vijfde studioalbum trekt hij nu met zijn band De Huursoldaten door theaterland. Björn is geen onbekende in Horst aan de Maas. Hij verzorgde namelijk het voorprogramma bij de laatste Herberg de Troost-concerten in America. Met zijn Brabantse Americana-klanken en eerlijke teksten wist hij het publiek daar al in te pakken. Hij heeft zich de afgelopen jaren dan ook bewezen op het podium als verteller en entertainer. Op zijn nieuwste album passeren de zeven hoofdzonden de revue: ijdelheid, hebzucht, afgunst, lust, gulzigheid, wraak en gemakzucht. Die hoofdzonden nemen Björn en zijn Huursoldaten ook mee naar De Merthal waar hij ze allemaal bezingt. De laatste kaarten zijn nog beschikbaar via www.kukeleku.com en de voorverkoopadressen Primera Sevenum en Jumbo Phicoop Sevenum.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen