Halfvastenbal in A gen Sjoeël

Print
Halfvastenbal in A gen Sjoeël

Afbeelding: Getty Images/iStockphoto

Mechelen -

Stichting Gemeenschapsvoorziening Mechelen houdt 30 maart in zaal ‘A gen Sjoeël’ weer het inmiddels traditioneel geworden Halfvastenbal.

De zaal wordt al ruim 5 jaar geëxploiteerd door een groep enthousiaste vrijwilligers, die veel tijd en energie steken in het beheren en het beschikbaar stellen van de accommodatie aan plaatselijke verenigingen, stichtingen en andere gebruikers. Dit alles met als doel, het bevorderen van de cultuur, de leefbaarheid van het verenigingsleven en de gemeenschapsgeest in Mechelen. De zaal biedt verenigingen de mogelijkheid hun doelstellingen te verwezenlijken en tevens zijn er kansen om inkomsten te genereren.

Ook dit jaar heeft de stichting voor het Halfvastenbal weer een orkest weten te strikken. Knallermann presenteert een drie uur durende show met de bekendste Duitse schlagers en diverse uitstapjes naar disco-klassiekers en hits uit de jaren ‘90.

Kaarten zijn à 7,50 euro verkrijgbaar in voorverkoop bij Café In de Kroeën, Café De Paardestal en Bakkerij Meens. Kaarten kunnen ook telefonisch via tel. 06-50680485 of via mail ehensgens@planet.nl worden besteld. Aan de avondkassa kosten de kaarten 10 euro.