‘Natuurlijk Roermond’: evenement rond natuur en beleven

Print
‘Natuurlijk Roermond’: evenement rond natuur en beleven

Lammetjes knuffelen is een van de activiteiten van ‘Natuurlijk! Roermond’ .

Roermond / Merum / Swalmen / Asenray / Boukoul / Einde / Herten / Ool / Asselt -

‘Natuurlijk! Roermond’. Dat is de titel van een evenement op zondag 19 mei met allerhande activiteiten rond het thema water en groen.

‘Natuurlijk! Roermond’ is een initiatief van het Roermonds Natuur- en Milieu Overleg, Waterschap Limburg en de gemeente. De hele gemeente staat die dag in het teken van natuur en beleven. Middelpunt van de activiteiten vormt het ‘Natuurplein’ aan de Achilleslaan (parkeerterrein voor zwembad De Roerdomp) Daar kunnen kinderen onder meer waterdiertjes onderzoeken en zijn er demonstraties rond het thema water. Elders in Roermond kunnen kinderen lammetjes knuffelen, zijn er workshops schapen drijven en zijn er excursies door de natuur. Het volledige programma wordt door de gemeente in april bekendgemaakt.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen