Heerlen vraagt ondernemers om mening

Print
Heerlen vraagt ondernemers om mening

Afbeelding: Luc Lodder

Heerlen / Hoensbroek -

De gemeente Heerlen benadert deze week alle ondernemers met het verzoek een vragenlijst in te vullen over het ondernemersklimaat.

Aan de hand van de antwoorden wordt bekeken hoe het ondernemersklimaat verbeterd kan worden. Alle bijna 6000 ondernemers ontvangen daarover deze week een digitale vragenlijst. De vragen gaan onder meer over de gemeentelijke dienstverlening, de bedrijfsomgeving, de relatie tussen ondernemer en hun omgeving en lokale heffingen en regeldruk. De vragenlijst is in te vullen tot 15 april. De eerste resultaten zijn waarschijnlijk klaar in mei.

De gemeente vroeg in 2015 ondernemers ook al naar hun mening. Destijds waren ze met name te spreken over de bereikbaarheid van de stad. Als minpunt werden de dienstverlening van de gemeente gezien. Dat resulteerde in het opzetten van het Ondernemershuis.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen