Stampeipop keert na jaren van afwezigheid terug in de ECI

Print
Stampeipop keert na jaren van afwezigheid terug in de ECI

Stampeipop komt terug. Afbeelding: ECI Cultuurfabriek

Roermond / Merum / Swalmen / Asenray / Boukoul / Einde / Herten / Ool / Asselt -

Na jaren van afwezigheid is hét Roermonds bandjesfestival voor aanstormend talent weer terug van weggeweest. Op zondag 18 mei barst Stampeipop los in de ECI cultuurfabriek in Roermond. Bands die willen optreden op Stampeipop kunnen zich aanmelden.

Met je band spelen op Stampeipop? Stuur dan een demo en biografie naar pop@ecicultuurfabriek.nl of per post naar Stampeipop, Postbus 199, 6040 AD Roermond. Uit alle inzendingen wordt een selectie van tien bands gemaakt, die ieder 30 minuten speeltijd krijgen. Bij de selectie geldt dat de opnamekwaliteit van de muziek van ondergeschikt belang is. Het is de kwaliteit van de muziek die telt. Inschrijven is mogelijk tot en met 10 april. Bands horen uiterlijk 18 april of ze één van de gelukkigen zijn die de nieuwste editie van Stampeipop mogen inluiden.

Stampeipop is hét festival voor startende bands en kent een rijke historie die begint in de Azijnfabriek begin jaren ’90. Sindsdien hebben veel bands Stampeipop als springplank kunnen gebruiken voor hun verdere carrière.

Volg nieuws uit jouw gemeente via Facebook

De Limburger heeft voor alle 31 gemeenten een eigen Facebookgroep met het laatste plaatselijke nieuws.

> Neem een kijkje