Brigitte Heitzer op zoek naar de Stem van Sittard

Print
Brigitte Heitzer op zoek naar de Stem van Sittard

Afbeelding: Janey van Ierland

Sittard / Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

Ook dit jaar wordt het culturele seizoen van De Domijnen geopend met een ‘Mega singalong’. Speciale gast is Brigitte Heitzer. Zij gaat tevens op zoek naar de Stem van Sittard.

Om de stem te kunnen kiezen houdt De Domijnen zondag 26 mei een workshop, van 11.00 tot 17.00 uur, onder leiding van Brigitte Heitzer. Iedere zanger of zangeres kan tijdens deze workshop een lied ten gehore te brengen onder begeleiding van pianist Rob Mennen. De Stem van Sittard wordt een week later bekendgemaakt en mag tijdens de singalong meezingen met Brigitte. Geïnteresseerden dienen voor 12 mei een e-mail te sturen naar: maurice.daemen@dedomijnen.nl. Daarin moet vermeld staan wat er gezongen gaat worden (stuur ook de bladmuziek voor de pianist mee), leeftijd en zangervaring. Deelname is gratis.

De opening van het culturele seizoen (Kom bij ons op de bank) vindt zaterdag 14 september plaats, wanneer om 20.30 uur op de Markt wordt afgesloten met de ‘Mega singalong’. De Superfanfare, onder leiding van dirigent Hardy Mertens, verzorgt de muziek.