Vier voorstellingen van toneelvereniging Crescendo in Schimmert

Print
Vier voorstellingen van toneelvereniging Crescendo in Schimmert

Afbeelding: Getty Images/iStockphoto

Schimmert -

Toneelvereniging Crescendo staart in april vier keer met de voorstelling ‘En toen waor d’r nemes mië’ op de planken in het gemeenschapshuis in Schimmert.

De thriller van Agatha Christie is vertaald vanuit het Engels ‘And then there were none’ naar het Limburgs dialect ‘En toen waor d’r nemes mië’.

Tien mensen worden uitgenodigd door een mysterieuze gastheer in een afgelegen huis op een onbewoond eiland. De gastheer zelf komt niet opdagen en het gezelschap is totaal van de bewoonde wereld afgesloten en aangewezen op elkaar. De avond begint aangenaam, maar gaandeweg blijkt dat de gasten worden achtervolgd door hun verleden. En dan wordt één van hen vermoord… En dan nog één... De angst slaat toe, zeker als hun oog valt op het alom bekende versje ‘Tien kleine negertjes’.

Spanning, sensatie en een vleugje humor wisselen elkaar af in dit aangrijpende toneelstuk van Agatha Christie. De regie is in hanen van Ivo Habets.

De voorstellingen zijn op zaterdag 6 april, zondag 7 april, vrijdag 12 april en zaterdag 13 april om 20.00 uur in het gemeenschapshuis in Schimmert. Kaarten kosten 8 euro en zijn in de voorverkoop te koop bij Manjefiek Sfeer Bloemen Trends en Soons Doe-het-zelf of reserveren via www.toneelverenigingcrescendo.nl.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen