Zangkoor Corde et Animo houdt ‘Concerto de Primavera’

Print
Zangkoor Corde et Animo houdt ‘Concerto de Primavera’

Zangkoor Corde et Animo verzorgt een voorjaarsconcert met een Braziliaans tintje. Afbeelding: Corde et Animo

Sint Joost -

Een voorjaarsconcert met een Braziliaans tintje, oftewel een ‘Concerto de Primavera’. Onder die noemer is zangkoor Corde et Animo op zaterdag 25 mei te beluisteren in ’t Patronaat in St. Joost. Enkele muzikale gasten verlenen hun medewerking aan dit concert. Aanvang 19.30 uur.

Als speciale gast treedt deze avond Carla Maffioletti op. Carla is jarenlang verbonden geweest aan het André Rieu orkest als soliste. Ze is van Braziliaanse afkomst, maar er stroomt ook Italiaans en Nederlands bloed door haar aderen. Ze studeerde zang en klassiek gitaar in Brazilië. Daarna studeerde ze zang op het conservatorium in Maastricht. Met het orkest van André Rieu zong ze over de hele wereld beroemde operette- en opera aria’s.

Tijdens deze avond schittert nog een tweede vrouwelijk gast namelijk Nele Jaenen. Nele begon met vioolspelen op haar tiende, en volgde lessen aan verschillende muziekacademies. Op haar zestiende startte ze aan het koninklijk conservatorium van Luik. Zowel Carla als Nele treden als soliste op, maar brengen ook met Corde et Animo luchtige stukken ten gehore. Tevens nemen de ‘Wiejerdzangers’ uit St. Joost deel aan dit concert. Ook zingt mezzo-sopraan Annemarie Vergoossen uit Echt een duet met Carla Maffioletti. De entree voor dit concert is tien euro in de voorverkoop die start op 1 april bij Martien Aerts, aan de Sint Jorisstraat 1 in Echt. Kaartjes aan de kassa kosten twaalf en een halve euro. Ook zijn er kaartjes te koop op de woensdagavond tussen 20.00 en 22.00 uur tijdens de repetitieavond van Corde et Animo in de ‘De Annendaal’ in Maria Hoop. Meer info vind je hier.

Volg nieuws uit jouw gemeente via Facebook

De Limburger heeft voor alle 31 gemeenten een eigen Facebookgroep met het laatste plaatselijke nieuws.

> Neem een kijkje