Frans Croonenberg ambassadeur Kinderonderzoekfonds Limburg

Print
Frans Croonenberg ambassadeur Kinderonderzoekfonds Limburg

Frans Croonenberg.

Maastricht / Itteren -

Frans Croonenberg, Limburgs volkszanger en presentator, en Kinderonderzoekfonds Limburg gaan samen hun krachten bundelen om geld te werven voor wetenschappelijk onderzoek van de afdeling Kindergeneeskunde binnen het Maastricht UMC+.

Als Limburger, maar zeker als vader van twee kinderen en opa van vier kleinkinderen, is Frans Croonenberg trots dat hij als ambassadeur verbonden is aan Kinderonderzoekfonds Limburg.

“Als vader en opa weet ik als geen ander hoe belangrijk het is dat je kinderen én kleinkinderen in een toekomst kunnen opgroeien die gezond en onbezorgd is. Daarom steun ik de innovatieve en waardevolle onderzoeksprojecten in het Maastricht UMC+ die bijdragen aan een dergelijke toekomst!” aldus Frans Croonenberg.

Kinderonderzoekfonds Limburg steunt wetenschappelijk onderzoek van de afdeling Kindergeneeskunde binnen het Maastricht UMC+ naar nieuwe behandelingen, naar manieren om diagnoses sneller en eerder te kunnen stellen én naar betere zorg. Meer informatie via www.kinderonderzoekfondslimburg.nl

Volg nieuws uit jouw gemeente via Facebook

De Limburger heeft voor alle 31 gemeenten een eigen Facebookgroep met het laatste plaatselijke nieuws.

> Neem een kijkje