Brand gesticht op kunstgrasveld SC Susteren

Print
Brand gesticht op kunstgrasveld SC Susteren

Kapotte hoekvlaggen en brandplekken op het kunstgrasveld van SC Susteren. Afbeelding: SC Susteren

Susteren -

Op het kunstgrasveld van SC Susteren is afgelopen weekeinde brand gesticht. Ook enkele hoekvlaggen zijn ontvreemd en vernield teruggevonden langs de Maaseikerweg.

De club meldt de vernielingen op de eigen website. De verdwenen hoekvlaggen werden zondag al opgemerkt, de brandplekken in het kunstgras werden maandag ontdekt. „Een totale zinloze actie”, zegt secretaris Jan Ramakers van de SC Susteren. „Bij die cornervlaggen dachten we eerst nog aan een grapje. Dachten dat die wel weer zouden opduiken. Maar ze lagen kapot langs de weg. En dan ook nog die brandplekken op het kunstgrasveld. Dat is gewoon vandalisme.”

De gemeente, eigenaar van het kunstgrasveld, zegt nog geen melding te hebben gekregen van vernielingen. „Mocht er een melding binnenkomen, dan zal aangifte worden gedaan bij de politie”, zegt de gemeentewoordvoerder.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen