DSG Expression zoekt trainers voor nieuwe G-groep

Print
DSG Expression zoekt trainers voor nieuwe G-groep
Baarlo -

Dans en Showgroep Expression zoekt trainers (m/v) voor haar nieuwe G-dansgroep met jong speciaal talent.

Al meer dan tien jaar is een enthousiaste groep danseressen met speciale talenten binnen DSG Expression actief. Zij worden wekelijks getraind en begeleid door al even enthousiaste en betrokken trainsters en begeleidsters.

De vereniging wil met dit initiatief het voorbeeld volgen van de reeds bestaande enthousiaste G-groep die door het jaar diverse optredens verzorgt, waaronder op het Fun Pop festival. Belangstellende trainsters of trainers dienen affiniteit te hebben met deze doelgroep en uiteraard met dans.

DSV Expression houdt zich al zo’n 40 jaar bezig met garde- en showdansen - in de vroegere jaren als onderdeel van carnavalsvereniging ‘De Kook’ uit Baarlo maar tegenwoordig als een zelfstandige dansvereniging. De vereniging traint verschillende dansgroepen voor kinderen vanaf 2 jaar. Er wordt ook solo of als paar gedanst. De groepen treden regelmatig op tijdens carnavalszittingen, evenementen of andere feesten. Tevens oogsten ze regelmatig successen tijdens internationale danstoernooien van de IDA (International Dancesport Association). Sinds 2018 is DSG Expression lid van het NDO (Nederlandse Danssport Organisatie).

Belangstellenden kunnen voor meer informatie contact opnemen met het bestuur via expression@baarlo.nl. Zie ook de website.