Comedia speelt Testament van de lach

Print
Comedia speelt Testament van de lach

Toneelvereniging Comedia brengt in april weer een nieuwe voorstelling op de planken. Afbeelding: Toneelvereniging Comedia

Leunen -

Toneelverening Comedia speelt op 6, 7, 13 en 14 april de voorstelling ‘Testament van de lach’ in Multifunctioneel Centrum De Baank in Leunen.

Daar zit je dan. Iedere maand je laatste dubbeltje om te draaien omdat je rond moet zien te komen van een klein pensioentje. Om het leven wat dragelijker te maken kan een lekker borreltje op z’n tijd een goeie oplossing zijn. Gelukkig drink je niet alleen want je buurman ziet het borreltje, en jou, wel zitten. Dan krijg je iedere dag de thuiszorg over de vloer die je liever ziet gaan dan komen. Als klap op de vuurpijl word je van het gas afgesloten door Herman van het gas en licht. Gelukkig komt je kleindochter vaak langs om je even op te beuren en de boodschappen voor je te doen. Als het dan al niet druk genoeg is in je kleine appartementje komen je nichten Helga en Sara wel erg vaak langs. Als je er dan op linke manier achter komt dat zij zich in je testament proberen te wurmen omdat ze denken dat je steenrijk bent, is de chaos compleet.

De voorstellingen beginnen op de zaterdagen om 20.00 uur en op de zondagen om 19.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar in de voorverkoop voor € 8,- via comedia.leunen@gmail.nl of tel. 06-12430209 (tussen 18.00 en 19.00 uur). Aan de kassa kosten de kaarten € 10,-.