Exploitatie MAA in handen Candeger BV en broers Reik

Print
Exploitatie MAA in handen Candeger BV en broers Reik

Ismail Durmaz (rechts), blijft de exploitatiebaas op MAA. Afbeelding: Mitchell Giebels

De exploitatie van Maastricht Aachen Airport is niet langer in handen van Trade Centre Global Investments (TCGI). De onderneming van vrachtmakelaar Ismail Durmaz is onlangs verkocht. Eén van de aandeelhouders in TCGI, Candeger BV, is nu rechtstreeks aandeelhouder van MAA BV.

De bestuurder van Candeger, eveneens Ismail Durmaz, heeft nu een belang van 50,5 procent. De overige 49,5 procent zijn in handen van de Israëlische broers Avy en Danny Reik. Zij hebben onlangs hun logistieke, internationale express-onderneming Flying Cargo Group verkocht aan FedEx Express.

Volgens Maastricht Aachen Airport wordt de onderneming nog steeds gerund door Durmaz en zijn de broers Reik enkel stille aandeelhouders. De herstructurering heeft verder geen consequenties voor de activiteiten op de luchthaven.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen