Handbal

Keepster Kelly Hoffmans van V&L naar HandbaL Venlo

Print
Keepster Kelly Hoffmans van V&L naar HandbaL Venlo

Afbeelding: Rob Oostwegel

Handbalkeepster Kelly Hoffmans uit Susteren verruilt Geonius/V&L voor Cabooter HandbaL Venlo.

De 26-jarige doelvrouwe was na zeven seizoenen in Geleen toe aan een nieuwe uitdaging en het niet helemaal eens met de gang van zaken bij V&L rondom het vertrek van trainer Richard Curfs. ,,Ik voelde me niet prettig over de situatie rondom Curfs en toen toonde Venlo interesse.”

Venlo presteerde dit seizoen stabiel en was lang in de race voor de derde plek in de eredivisie en speelt nog de halve finale van de beker. ,,Venlo heeft me dit jaar echt positief verrast. De club heeft een duidelijke visie en een goed team. Met Venlo verwacht ik de stap naar de top te kunnen maken en wellicht een landskampioenschap. Dat zie ik daar eerder gebeuren dan bij V&L.”

Beide clubs treffen elkaar nog tweemaal dit seizoen voor plek vijf. ,,Dat is niet raar, dan ben ik nog gewoon speelster van V&L en stop ik de ballen van Venlo.” Tegenover de komst van Hoffmans staat het vertrek van Sanne Hekking die stopt bij Venlo.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen voor nog geen 1,50 per week.

Bekijk de aanbieding →